Disclaimer

Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid – De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een rijksgediplomeerd behandelaar (huisarts, tandarts of psycholoog), maar is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst  een (huis)arts of bij klachten van uw gebit eerst de tandarts. Bij psychische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een bevoegde therapeut.

De informatie verstrekt op deze website mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever en/of de sitehouder.
.
Als extra dienst bieden wij sinds heden voor uw gemak een koppeling naar een online winkel vol medische hulpmiddelen aan. Huisartsenpraktijk Heg-Reitz is niet aansprakelijk voor activiteiten of resultaten die voortvloeien uit deze online winkel. Wij zijn niet verantwoordelijk voor elementen als bezorgtijden, retouren, klachten en/of kosten verbonden met deze dienst. Wij bieden u slechts een koppeling aan naar de site van onze partner, Uw Zorgexpert, die deze dienst beschikbaar stelt.

Translate »